Drie onmisbare gratis apps voor je iPhone

 Drie onmisbare gratis apps voor je iPhone

Er zijn zoveel gratis apps beschikbaar voor je iPhone, dat het lastig kiezen is. Welke app is werkelijk onmisbaar om het beste uit je iPhone of iPad te halen? Wij hebben veel apps getest, en zijn tot de conclusie gekomen dat er drie apps zijn die echt iedereen op zijn iPhone moet downloaden:

Just Watch


Online serie- en film streaming was vroeger eenvoudig. Je hoefde alleen maar Netflix te openen. Nu zie je steeds meer concurrenten als Amazon Prime, HBO en Hulu hun best te doen om jou als klant te veroveren. Alle nieuwe diensten lanceren series en films die exclusief zijn voor hun platform. Het streamen van films en series wordt dus langzamerhand steeds gefragmenteerder en verwarrender. Just Watch verzamelt het aanbod van meer dan 35 verschillende stream diensten voor jou. Zo zie je in één oogopslag welke serie je waar en wanneer kan kijken.

Flow


Moleskine is vooral bekend van de klassieke agenda´s en notitieboekjes. Maar ook Moleskine gaat met zijn tijd meer en lanceert Flow, een digitaal notitieboek voor de iPhone. Met deze app kun je notities maken, en kleine schetsen opslaan. Je werkt op een oneindig canvas waarop je met virtuele pennen en potloden aantekeningen maakt. Je kan de hele werkomgeving van Flow aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Zo kan je kiezen om te werken op het klassieke ivoor papier, of voor een moderne kleur gaat als grijs of wit.

Enlight Fotofox

Enlight Photofox is een bekroonde app voor fotobewerking. Hiermee manipuleer je bestaande foto´s met kunstzinnnige effecten. De app wordt standaard geleverd met reeks functies om de kleur en tonalidade aan te passen met filters, maskers en layer effecten. Deze app biedt een aantal groot aantal effecten gratis aan. Maar tegen een kleine vergoeding ontgrendel je het onbeperkte gebruik.

Leave a Reply